Majoitustilat

Tunnelmalliset huoneet keskellä maalaismaisemaa

Soukaisten Rustholli on kulttuurihistoriallisesti arvokas entinen ratsutila Soukaisten kylässä Raumalla. Vanhan päärakennuksen majoitustilat ovat samassa pihapiirissä maitotilan isäntäperheen kanssa.

Alakerran huoneisto 3h+k

Hyvin varustellussa huoneistossa on kolme makuuhuonetta, kolme televisiota ja Wi-Fi, keittiö, sauna ja nykyaikaiset kylpytilat. Käytettävissä on pesukone ja kuivausrumpu sekä viilennys kesäiltoja varten. Olemme panostaneet laadukkaisiin liinavaatteisiin ja sänkyihin, jotta vieraamme saisivat nauttia hyvistä yöunista.

Vieraita odottaa monipuoliset aamupalatarpeet jääkaapissa ja lisäksi myslejä, puuroaineksia ja hedelmiä. Hyvin varusteltu keittiö ja terassin grilli ovat vieraiden käytettävissä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Huoneisto on muokattavissa tarpeen mukaan niin perheille kuin liike-elämän matkustajillekin.

Katso alempaa toista huoneistoa, Rusthollin Winttiä, joka voidaan yhdistää alakerran huoneistoon.

Soukaisten Rustholli on erinomainen vaihtoehto myös monenlaiseen työmatkailuun ympäri vuoden!

 

Vuokraa sähkömaastopyörät ja tutustu maalais-maisemaan!

 

 

Rusthollin Wintti 2h+kk

Päärakennuksen vintillä eli yläkerrassa on kesäaikaan ja viikonloppuisin varattavissa oma viihtyisä huoneisto nimeltään Rusthollin Wintti. Yläkerran huoneistossa on yöpymistilat viidelle henkilölle ja lisävuodemahdollisuus. 

Ullakkohuoneisto on varattavissa erillisenä tai sen voi yhdistää alakerran tiloihin. Kysy lisää!

Varustus vintillä: suihku-wc, televisio, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, munankeitin, capsulokeitin. Ruokailuastiasto ja erilaisia kuiva-aineita mm. puuron keittämiseen tarjolla.

Monipuoliset aamupalatarpeet varattuna jääkaapissa.Wv